Koe elämys, jaa kokemus, opi!

Asko Leppilampi Oy on johdon ja koko henkilöstön yhteistoiminnalliseen oppimiseen ja johtamiseen erikoistunut yritys. Vaikuttava valmennus perustuu kokemuksellisen oppimisen teoriaan sekä yhdessä oppimisen/johtamisen filosofiaan ja menetelmiin.

Olen toiminut kouluttajana ja valmentajana lähes koko yli 40-vuotisen  työurani. Aloitin työt Oulun normaalikoulussa, jossa toimin aluksi opettajana ja sitten yli 10 vuotta alakoulun rehtorina. Sen jälkeen koulutin rehtoreita ja opettajia Helsingin yliopiston täydennyskoulutuksessa sekä kävin vielä Tiilikankaan koulussa rehtorina muutaman vuoden.  Vuodesta 1998 olen toiminut yrittäjänä, työyhteisövalmentajana. Olen kouluttanut ja ohjannut kymmeniä tuhansia ihmisiä kymmenissä ja valmentanut kymmenissä eri organisaatioissa.

Toimintafilosofiani perustuu yhteistoiminnalliseen johtamiseen ja kokemukselliseen oppimiseen. Pääperiaatteeni on, että toimin niin kuin opetan, eli näytän miten yhteistoiminnallisuus toimii käytännössä. Yksi asia on aina varma: Minun koulutuksissani laitetaan osallistujat lujille ja minut vetäjänä vieläkin lujemmalle 🙂

Tästä alla olevasta linkistä pääset tutustumaan mistä yhteistoiminnallisessa johtamisessa on kyse:

Yhteistoiminnallisen johtamisen periaatteet

”Innostu työstäsi ja näytä se!” Sillä mennään pitkälle.

Olen ollut kirjoittamassa viittä kirjaa, jotka löytyvät alla olevasta kuvasta.

Untitled

Tässä nuo kirjat ilmestymisjärjestyksessä:

Sahlberg, P. & Leppilampi, A. 1994. Yksinään vai yhteisvoimin? Yhdessä oppimisen mahdollisuuk­sia etsimässä. Helsingin yliopisto, Vantaan täydennyskoulutuslaitos.

Kohonen, V. & Leppilampi, A. 1994. Toimiva koulu – yhdessä kehittäen. Opetus 2000 -sarja. WSOY.

Leppilampi, A. & Piekkari, U. 1998. Terve, terve! Opitaan yhdessä oppimisen ja elämän taitoja.

Leppilampi, A. & Piekkari, U. 1999. Opitaan yhdessä. Aikuiskoulutusta yhteistoiminnallisesti. (Uusin, 3. painos ilmestyi joulukuussa 2001.) (Tätä kirjaa voi tilata pdf-versiona minulta 12 € hintaan)

Hellström, M. & Johnson, P. & Leppilampi, A. & Sahlberg, P. 2015: Yhdessä oppiminen –  Yhteistoiminnallisuuden käytäntö ja periaatteet. Into Kustannus (Tämän kirjan voi tilata minulta hintaan 15 € + toimituskulut, ovh. 28 €)

 

Jos tarvitsette koulutus-/valmennustilaisuuksiin ”ikäisekseen huomattavan keskinkertaista” innostajaa, ottakaa yhteyttä

p. 0408322552 tai asko@leppilampi.com.

Voin vakuuttaa, että kukaan ei pääse helpolla, en edes minä 🙂

 

Jos koet tämän artikkelin hyödylliseksi, ole hyvä ja jaa sitä eteenpäin, kiitos!